Vertaisryhmät

Kipuvertaiset

Kipuvertaiset kokoontuu erikseen ilmoitettuna ajankohtana Vammeltalolla, Ahlströminkatu 12, Varkaus

Tervetuloa!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Ryhmien kokoontumiset myös täältä:

Suomen Migreeniyhdistys ry Suomen Kipu ry

Vammel ry

korttik2_on.jpg

korttik1on.jpg

Teen myös vierailuja muihin vertaistryhmiin ja vastaaviin erilaisten koulutusten merkeissä (mm. työhyvinvointi ja työssäjaksaminen, rentoutus ja sen merkitys kivun hoidossa, temperamentit, hyvin muotoiltu tavoite)

Ryhmästä vertaistukea päänsärkyisille

Suomen Migreeniyhdistys ry järjestää Varkaudessa vertaisryhmän päänsärkyä sairastaville ja heidän läheisilleen. Ryhmä on avoin ja maksuton.

Vertaistoiminta perustuu kokemukselliseen asiantuntijuuteen sekä vastavuoroisuuteen ja tasa-arvoon. Siinä korostuu arjen arvostus ja ryhmäläisten omat elämänhistoriat. Vertaisryhmässä voi saada empatiaa ja kokea, että omat kysymykset, ongelmat ja ajatukset tulevat kuulluiksi ja ymmärretyiksi, koska toiset tunnistavat ne omasta kokemuksestaan. Ryhmässä saatu ahaa-elämys, käytännön vinkki tai vahva tunnekokemus voivat olla merkityksellisiä ihmisen jokapäiväisessä elämässä.

Jos naurattaa tai itkettää tai ....ttaa, ryhmässä sen voi kertoa. Tai olla ihan hiljaa jos niin haluat. Ja kaikkea siltä väliltä. Ryhmän henki on rakentavasti peruspositiivinen, jossa on kaikki tunteet sallittuja. Jokaisella kerralla on myös puolen tunnin verran ohjelmaa, alkaen rentoutusharjoituksista "olet tässä" -karttaan.

Olet lämpimästi tervetullut =)

Ilmoittaumiset ja lisätiedot:

Soita, tai lähetä viesti.

Tapahtumia vuodelta 2012

Työhyvinvointiviikonloppu
Hartolassa 12.-14.10.2012

Suomen Migreeniyhdistys ry

Aivot Avot -lehti ks. s. 26