Ajankohtaista 2018:

Metsämieli -ohjaukset jatkuvat. Metsämieli-maistiaisen kesto 1,5 tuntia. Kysy tarjous omalle porukalle, vaikka kevään tyhy-päivään.

Asahi - terveysliikunta ohjaukset (Asahi Nordic, c-lisenssi), yhdistyksille ja yrityksille, tapahtumiin. Jos olet kiinnostunut ohjauksista ota yhteyttä.

Ryhmät jatkuvat tammikuussa 2018 Varkauden uimahallin jumppasalissa keskiviikkoisin (alk. 17.1) klo 18.00 - 19.00 ja perjantaisin (alk 19.1.) klo 11.00 - 12.00. Tarkemmat tiedot tästä.

Kipuihmisten vertaistukiryhmä kokoontuu Vammeltalolla Yhteistyössä on mukana Suomen Migreeniyhdistys ry ja Suomen Kipu ry. Kipuvertaiset jäävät tauolle tammikuussa 2018. Asahi-liikuntaryhmä jatkaa tammikuussa.

Olen aloittanut toiminnan koulutettuna kokemusasiantuntijana ( KoKoA ). Tämänhetkisenä aiheenani on Migreeni ja työ. Oman tarinan/luennon pituus on tilaisuudesta ja toivomuksista riippuen 15 min - 1,5 tuntia.

Kurssien ja tapahtumien tiimoilta seuraa ilmoittelua tai ilmoittaudu postituslistalle. Jos tarvitset ohjaajaa tai koulutuksia yllä olevista aiheista, pyydä tarjous.

Yhteydenotto