Ajankohtaista 2021:

Asahi - terveysliikunta ohjaukset (Asahi Nordic, B-lisenssi), yhdistyksille ja yrityksille, tapahtumiin. Jos olet kiinnostunut ohjauksista ota yhteyttä.

Asahi terveysliikuntaryhmät keväällä 2021:

Ryhmiin voi tulla mukaan myös kesken kauden!

Nyt on mahdollista käynnistää keskiviikon ryhmä uudelleen, heti kun koronatilanne sallii sen. Jos olet kiinnostunut osallistumaan, niin ilmoittaudu Whatsapp-ryhmään, saat ajantasaisen tiedon harjoituksista.

Keskiviikkoisin (tilanteen niin salliessa) klo 18.00 - 19.00 Tehtaankoulun salissa (Savontie 4, Varkaus) Hinta 7e/kerta.

Perjantaisin (aina kun koronatilanne sallii) klo 9.00 - 10.00 Uimahallin jumppasalissa, hinta 2 e/kerta. Ilmoitan harjoituksista Whatsapp -ryhmässä mukana oleville torstaisin. Ryhmän maksimikoko 20 henkilöä. Noudatamme ajantasaisia turvallisuusohjeita. Ota oma maski mukaan.

Metsämieli -ohjaukset tilattavissa. Metsämieli-maistiaisen kesto 1 - 1,5 tuntia. Kysy tarjous omalle porukalle, vaikka työyheisön tyhy-päivään.

Kipuihmisten vertaistukiryhmä kokoontuu Yhdistystalo Warikolla Ryhmän järjestäjina on Suomen Migreeniyhdistys ry ja Suomen Kipu ry.

Koulutettun kokemusasiantuntijan luennot ( KoKoA ). Tämänhetkisenä aiheenani on Migreeni ja työ. Oman tarinan/luennon pituus on tilaisuudesta ja toivomuksista riippuen 15 min - 1,5 tuntia.

Kurssien ja tapahtumien tiimoilta seuraa ilmoittelua tai ilmoittaudu postituslistalle. Jos tarvitset ohjaajaa tai koulutuksia yllä olevista aiheista, pyydä tarjous.

Yhteydenotto