Metsämieli -maistiaiset

Metsämieli- harjoittelu sopii jokaiseen vuodenaikaan. Metsämieli pistää liikkeelle ajatukset ja kehon yhdistämällä luonnon, liikkumisen ja mielentaitoharjoitukset. Metsämieli -maistiaiset on ohjattu läsnäolon ja pysähtymisen hetki luonnossa. Menetelmä sisältää erilaisia mielentaitoja vahvistavia harjoituksia, jotka perustuvat luonnon tutkittuihin terveysvaikutuksiin. Harjoitukset sopivat kaikille hyvinvoinnistaan kiinnostuneille, esim. työhyvinvointipäivien ohjelmaksi. Tapahtuman kesto voi olla asiakkaan toiveista riippuen 1–2,5 tuntia, ja siihen voidaan liittää myös Asahi - terveysliikuntaa.

Esimerkki tapahtumasta:

Aloitamme yhteisestä piiristä kehoa herätellen. Matka alkaa rauhallisesti kävellen ja parin kanssa keskustellen. Välillä pysähdymme tekemään Metsämieli-harjoituksen jokainen omien ajatustemme parissa. Kokemuksia, ajatuksia sekä oivalluksia jaamme lyhyesti piirissä ja jatkamme sitten seuraavaan harjoitukseen.

Ohjelma sopii eri kuntoisille osallistujille, mutta edellyttää leppoisan etenemisen rastilta toiselle. Matka ja reitti suunnitellaan osallistujien mukaan. Tarvittaessa ota oma avustajasi mukaan.

Ohjeita osallistujille:

Sään mukainen ulkoiluvaatetus, kerrospukeutuminen, päähine, hanskat, kävelyyn ulkoilureitillä/metsäpolulla sopivat, tasapohjaiset jalkineet sekä pienessä repussa vesipullo ja istuinalusta. Ohjelma kestää reilun tunnin. Liikumme lähimaastossa helpoilla reiteillä rauhalliseen tahtiin. Välillä pysähdymme tekemään 10- 15 minuutin harjoituksia.

Tapahtuman tavoite: Virkistys, hyvinvoinnin edistäminen, yhdessäolo.

Kysy tarjous tästä.