Blogi

Visuaalisen ihmisen kauhistus

Torstai 13.6.2013 klo 9.07 - Onnistuksia


Silmänliikettä totteleva puhelin?

Nyt ollaan kehittelemässä silmänliikkeitä tottelevaa puhelinta. Kammottava ajatus visuaaliselle ihmiselle, joka ajattelee myös silmillään. Salamannopea ajatus poimii ideoita milloin ylhäältä oikealta mielikuvituksesta, välillä muistelee alhaalta vasemmalta. Saan puhelimen ja tietsikan sekaisin jo pelkillä sormilla, ajatus ja toiminta kun eivät aina ole synkronissa. Ja hermothan siinä menee, kun lopputulos on valmiina päässä, mutta laitteet eivät sitä hoksaa.

Se mitä tarvitsen, on ajatuksen voimalla toimiva kolmas käsi. Hitaamman ihmisen on helpompi ymmärtää viittomiani, kun on useampi käsi selittämässä. Vai onko? Ehkä ei kuitenkaan. Kolmas käsi voi leikata koiranpennun kynnet sillä aikaa kun kaksi muuta pitävät pentua paikallaan. Se voisi myös kirjoittaa muistiin koko ajan päähän putkahtavia ideoita, kun kaksi kättä tiskaavat tai kuorivat perunoita. Toisaalta, ideoihin on parempi ajatusskanneri. Se skannaa valmiin ajatuksen suoraan tulostusvalmiina koneelle.

Siveltimen käyttöön en halua mitään pelkällä ajatuksen voimalla toimivaa. Sitä haluan käyttää ihan itse ja vanhanaikaisesti. Laittaa sen viimeisenkin pilkun tarkalla siveltimen vedolla paikalleen.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini